DKR_LOGO

FÅ E-BOGEN
HVORFOR DANMARK?

HvorforDanmark_mock-up_ny

I E-Bogen HVORFOR DANMARK? kan du bl.a. læse

ET MANIFEST FOR DANMARK: "Why Denmark? We Prove Progress Possible!"

15 GRUNDE TIL AT VÆLGE DANMARK TIL af Malou Aamund Google Denmark  Ulrik Vestergaard Knudsen OECD, Britt Meelby Jensen AMBU, Ulrik Juul Christensen Area9Lyceum, Bjarne Corydon Børsen, Tine Roed CBS Bestyrelsesuddannelserne, Jakob Riis Falck, Allan Polack fhv. PFA, Esben Gadsbøll DTSA, René Svendsen-Tune GN Group, Thomas VIsti Visti Unlimited, Matias Møl Dalsgaard GoMore, Stine Mølgaard Sørensen fhv. Radiobotics, Nima Sophia Tisdale BlueLobster, Steen Thygesen Audientes.   

50 IDEER 100 danske topledere, bestyrelses-, fagforenings- og partiformænd og eksperter har sammen med Dansk Konkurrenceevneråd identificeret 50 ideer til hvordan Dansk konkurrencekraft kan styrkes.

UlrikJuul

"Verden skal vælge Danmark til fordi vi her systematisk, vedholdende, insisterende og effektivt har lært enhver, at det er i orden at turde tænke stort."

- Ulrik Juul Christensen Area9Lyceum

"Verden skal vælge Danmark til fordi vi kan bidrage til at skabe ’Det gode liv’. Det kan vi hjælpe verden med i kraft af vores værdisæt, der kan sammenfattes i ambitionen om at drive virksomheder og samfund frem med afsæt i en værdi om ordentlighed."

- Britt Meelby Jensen AMBU

BrittM
ReneS

“Verden skal vælge Danmark til fordi vi skaber en kultur, hvor de bedste hjerner søger til landet og vore virksomheder. Og fordi vi finder partnere og med hvem vi kan blive reelle alternativer til amerikanske og kinesiske giganter"

- René Svendsen-Tune GN Group

DKR_LOGO

ER GJORT MULIG AF